• امروز : پنجشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026

فراگیری علم از دیدگاه اسلام ضرورتی مطلق است،

  • کد خبر : 4990
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
فراگیری علم از دیدگاه اسلام ضرورتی مطلق است،
امام جمعه چگنی گفت: فراگیری علم از دیدگاه اسلام ضرورتی مطلق است.

به گزارش خبرچگنی،  حجت الاسلام و المسلمین مومنی فر امام جمعه  شهرستان چگنی با همراهی آقای میرزاوند مسؤل دانشگاه و آقای حیات الغیب مدیر  آموزش و پرورش شهرستان با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چگنی، ضمن بازدید از دانشگاه، با دانشجویان عزیز دیدار و گفتگو داشتند.

امام جمعه  شهرستان در دیدار با دانشجویان عنوان  کرد: علم اندوزی از نظر اسلام مسئله اول است، و اولین آیاتی که بر پیغمبر اسلام نازل شد گواه بر این مطلب است( الذی علم بالقلم…) بهترین دلیل بر جایگاه ویژه تعلیم و تعلم در اسلام است.
وی  بیان کرد: ضرورت فراگیری علم از دیدگاه اسلام ضرورتی مطلق است، نه قید افرادی دارد و نه زمانی و نه مکانی(اطلبوا العلم من المهد الی اللحد)  منتها فراگیری دانش مطلوبیت ذاتی ندارد، یعنی اینطور نیست که هر علمی چون علم است مطلوب باشد.

حجت الاسلام مومنی با اشاره به تکمیل دانش اندوزی با پارسایی برای دستیابی به علم حقیقی گفت: انسان دارای مجموعه‌ای از نیروهای متضاد و متزاحم است و برای مدیریت آنها باید در کنار علم اندوزی پارسایی نیز داشت.

امام جمعه چگنی در ادامه این دیدار تحقیق و پژوهش را مسئله اول دانستند و همچنین به تشکیل جلسات آزاد اندیشی و طرح و رفع شبهات دانشجویان تاکید کردند.

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=4990

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.