به گزارش خبر چگنی؛ فرج الله آدینه در ابتدا با ذکر این نکته که خیرین نقش بسیار مهمی در کمک به بهزیستی و جامعه هدف این سازمان دارند توضیح داد:سازمان بهزیستی یک سازمان و نهاد بسیار بزرگی است که سالانه به تعداد افراد و جامعه هدف این سازمان اضافه می گردد.
رئیس اداره بهزیستی چگنی ضمن انتقاد از عدم همکاری اداره صمت و دیگر صنایع و شرکت های مستقر در شهرستان چگنی در کمک به اداره بهزیستی توضیح داد: متاسفانه تاکنون هیچ کمکی از جانب معادن سنگ و دیگر شرکت ها همچون مجتمع کشت و صنعت به این اداره نشده است.
وی گفت:بیشتر بهره برداران معادن سنگ در شهرستان چگنی بومی هستند اما متأسفانه تا این لحظه هیچ بهرهبرداری حتی یک ریال به بهزیستی کمک نکرده است.
آدینه تصریح کرد:جامعه هدف سازمان بهزیستی بسیار گسترده و هر روز در حال بزرگ تر شدن است که کمک خیرین می تواند ما را در کمک و خدمات دهی مطلوب به آنها یاری دهد.
این مقام مسئول به تعداد درخواست های زیاد جهت برگزاری کمیسیون و تحت پوشش قرار گرفتن اشاره و تصریح کرد:تا قبل از امسال تمام کمیسیون های مرتبط با مددجویان و افرادی که خواستار تحت پوشش قرار گرفتن سازمان بهزیستی بودند در مرکز استان برگزار میشد که جهت رفاه حال و کمک به آنها این کمیسیون ها برای اولین بار در خود شهرستان چگنی برگزار شد.
آدینه اضافه کرد:هیچ پرونده منتظر کمیسیون نداریم و تمام پرونده ها و درخواست ها در کمیسیون های مربوطه رسیدگی و تعیین تکلیف شده است.
وی شرایط نگهداری از معلولین را سخت دانست و تصریح کرد:از اول سال تاکنون ۶۵ حق پرستاری برای معلولان شدید برقرار شده که در کنار مستمری ماهیانه به آنها پرداخت می گردد.
وی تصریح کرد:وسایل مورد نیاز معلولان و افراد دارای ضایعه نخاعی؛مغزی؛شنوایی و دیداری تهیه و به آنها تحویل داده شده است و خدارو شکر از نظر تهیه این وسایل هیچ مشکلی نداریم و تمامآ در انبار موجود می باشد.
فرج الله آدینه به تعداد افراد معلول در این شهرستان اشاره و بیان داشت:۱۱۸۵ معلول جسمی؛حرکتی و ذهنی در چگنی وجود دارد که همگی تحت پوشش اداره بهزیستی هستند.
آدینه تهیه مسکن برای مددجویان را دغدغه اصلی مسئولان سازمان بهزیستی و کشور دانست و گفت:در حوزه مسکن چیزی در حدود ۳ میلیارد و نیم به مددجویان دارای شرایط کمک و وام بلاعوض پرداخت شده است.
رئیس اداره بهزیستی چگنی همکاری و همراهی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان با این اداره را دلگرم کننده توصیف نمود و خاطر نشان کرد:در هر موقع از شبانه روز که نیاز به دستور و مساعدت های قضایی داشته باشیم دادستان محترم همکاری های لازم را انجام می دهند و پشتیبان و حامی ما در انجام وظیفه و خدمت به مردم می باشد.
فرج الله آدینه در پایان از کمک و همراهی فرماندار محترم شهرستان؛امام جمعه مردمی و معاونین فرماندار تشکر و قدردانی نمود.











