• امروز : پنجشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026

بیش از ۴۰ تیم در پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج لرستان به رقابت می پردازند

  • کد خبر : 3839
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۳
بیش از ۴۰ تیم در پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج لرستان به رقابت می پردازند
مسئول مرکز فضای مجازی سپاه لرستان گفت: در مرحله استانی پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان لرستان بیش از ۴۰تیم به مدت ۴۸ ساعت باهم رقابت می‌کنند.

به گزارش خبرچگنی، حسن حجت‌پور امروز در آئین افتتاحیه پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج استان لرستان، اظهارداشت: امسال بیش از ۴۰تیم در پنجمین رویداد تولیدمحتوای دیجیتال بسیج لرستان به مدت ۴۸ ساعت باهم رقابت می‌کنند.

وی افزود: در مرحله شهرستانی بیش از ۶۰۰ نفر شرکت کننده به رقابت پرداختند و برگزیدگان به مرحله استانی راه یافتند.

مسئول مرکز فضای مجازی سپاه لرستان تصریح کرد: در مرحله استانی بیش از ۲۲۰نفر در سایت رویداد ثبت نام کرده که رشد ۵۰ درصدی نسبت به سال گذشته داشته ایم همچنین بخش گرافیک نیز جدید به رویداد اضافه شده است.

وی عنوان کرد: در قرارگاه فضای مجازی بسیج پیرو فرامین مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت فضای مجازی نکاتی را سرلوحه کار قرار داده ایم.

حجت پور بیان کرد: در این راستا تمرکز ما بر کنش ها و حرکت در تولید محتوا و نبرد شناختی مبتنی بر دین و تبعیت از امامین انقلاب، تمرکز بر ظرفیت های مردمی و تفکر بسیجی، توسعه روحیه انقلابی و بهره گیری از ظرفیت های عظیم جوانان در تولید محتوای بومی در فضای مجازی است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=3839

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.