• امروز : پنجشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵
  • برابر با : Thursday - 4 June - 2026

لرستان اواخر هفته بارانی می‌شود

  • کد خبر : 3805
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰
لرستان اواخر هفته بارانی می‌شود
معاون هواشناسی لرستان به ورود سامانه بارشی به جو استان اشاره کرد و گفت: در نقاطی از لرستان بارش‌هایی به شکل پراکنده، رگباری و گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود

زینب اکبری در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک در رابطه با آخرین وضعیت آب و هوای لرستان طی ساعات و روزهای آینده اظهارداشت: طی امروز و فردا جو منطقه نسبتاً پایدار است اما پوشش ابر و گاهی افزایش سرعت وزش باد، پدیده‌های قالب منطقه است.

وی افزود: از روز چهارشنبه تا صبح روز پنجشنبه سامانه بارشی بر روی جو استان فعال است و پیش‌بینی می‌شود طی این مدت، علاوه بر ابرناکی و گاهی وزش باد قابل ملاحضه تا شدید در نقاطی از استان بارش‌هایی به شکل پراکنده، رگباری و گاهی همراه با رعد و برق داشته باشیم.

معاون هواشناسی لرستان عنوان کرد: در مورد نحوه فعالیت سامانه بارشی نیز به زودی هشدار مربوطه از مرکز پیش‌بینی استان صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: طی امروز و فردا نیز شرایط قابل توجهی برای دمای هوا نداریم اما پایان هفته دمای هوای استان روند کاهشی دارد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=3805

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.