مهرداد ویسکرمی در گفت و گو با خبرچگنی اظهار داشت: وضعیت اقلیمی کشور تغییر کرده ،سیل هایی که شاهد آن هستیم کم سابقه است یا سیل دو سال پیش در قسمت جنوبی استان که آسیب زیادی به شهرستان چگنی و پلدختر زد .
وی افزود: راهکارهایی باید برای این مسئله اندیشیده شود یکی از بهترین و علمی ترین راهکارها بحث آبخیز داری در کشاورزی است و نکته دیگری که وجود دارد بحث پوشش گیاهی است چرا که از عوامل وقوع سیل از بین رفتن پوششهای گیاهی است که به قول متخصصان واکنش یا خشم طبیعتی است که به او ظلم کرده .
نماینده مردم خرمآباد و چگنی در مجلس بیان کرد: در جلسه با آقای نوبخت در رابطه با سدهای آبخیز داری چگنی ۱و۲ که یکی برای کنترل سیلاب بالادست شهر دوره مرکز شهرستان چگنی و یکی سد رفتخان که برای کنترل سیل و کشاورزی منطقه برای دهستان تشکن مهم بود صحبت شد.
وی بیان کرد: در رابطه با روستای چم دیوان که سیل خیز است نیز مطالعه ای انجام میشود چرا که چندین بار خسارتهای جدی به منطقه وارد شده است و نیز چاههای متعددی که به سفره های زیر زمینی آب کمک می کند اینها مسائلی بود که قبلا با رئیس سازمان مکاتبه شده است که متاسفانه قولهایی دادند و عمل نکردند و طبق جلسه با آقای نوبخت هماهنگی با استان انجام گرفته که یک بررسی انجام شود و تا اول شهریور از اعتبارات خارج استان که در اختیار ایشان است کمک کنند تا پروژه انجام شود .
ویسکرمی بیان کرد: انجام این پروژهها سبب حفاظت شهر سرابدوره از سیل میشود و هم برای تقویت آب کشاورزی و شرب چم دیوان و رفتخان است.
وی در رابطه با بحث جنگلهای بلوط خاطر نشان کرد: جنگلهای زاگرس و شمال کشور عامل ماندگاری جمعیت در کشور هستند و اگر خدای نخواسته آسیب ببینند کل ایران قابل سکونت نیست ، همین جنگلهای زاگرس حدود ۶ میلیارد متر مکعب آب را ذخیره می کنند که به این آسانی برای سدسازی قابل جبران نیست، این مسئله قابل توجه است که جنگلهای زاگرس نیاز به توجه ویژه ای دارند و از ما هم بعنوان نمایندگان مجلس کمک خواستند، اگر مساعدت انجام شود فراکسیونی را تحت عنوان فراکسیون حمایت از پوشش گیاهی زاگرس در مجلس برای حمایت دولت از طرحهای حمایتی و حفاظت از جنگلها برای درختان بلوط ایجاد کنیم.
به هر حال ما وظیفه داریم از حفظ پوشش گیاهی زاگرس و درختان بلوط حمایت کنیم.
انتهای پیام/