علی زینی وند در گفت و گو با خبر چگنی اظهار داشت: با توجه به تغییرات هرم سنی جمعیت و روبه رو شدن کشور با پدیده ی سالمندی جمعیت در آینده مدیریت آن با تدابیر قاطع علمی, فرهنگی و قانون, بسیار ضرورت دارد.
وی افزود: از این رو شهرستان چگنی نیز از روند کاهش رشد جمعیت مستثنی نمی باشد به طوری که طبق آمار اکثریت جمعیت این شهرستان را افراد میانسال ۳۰ تا ۶۰ سال تشکیل داده اند که این روند طی سال های آتی منجر به افزایش تعداد سالمندان این شهرستان خواهد گردید.
رئیس مرکز بهداشت چگنی گفت: در حال حاضر ۷ درصد جمعیت شهرستان سالمند هستند اما تا سه دهه ی آینده ۴۰ درصد جمعیت در بازه ی بالای ۶۰ سال قرار میگیرند.
وی بیان کرد: تعداد زنان واجد شرایط فرزند آوری در سطح شهرستان ۴هزار و ۸۴۴ نفر می باشند که از این تعداد ۳۳۷ نفر نابارور هستند.
زینی وند عنوان کرد: میزان خام تولد در سال ۱۴۰۰ ۱۳/۵۸بوده که نسبت به سال ۹۹، ۲درصد کاهش پیدا کرده است.
وی دلایل کاهش جمعیت و پایین بودن آمار موالید در شهرستان را اینگونه بیان کرد: تصور اشتباه زوجین در خصوص فرزند آوری ،تاخیر در ازدواج جوانان و مشکلات اقتصادی و نگرانی از بیکاری سرپرست خانوار است.
رئیس مرکز بهداشت چگنی در مورد پیامد های کاهش رشد جمعیت نیز عنوان کرد: عدم رشد و توسعه اقتصادی ،پیری و بی نشاطی جمعیت،کاهش جمعیت جوان کشور، کاهش باروری و قدرت تجدید نسل و تحمیل بار مالی به جمعیت در اثر پیری جمعیت و افزایش میزان نرخ سرباری جمعیت است.
انتهای پیام/