به گزارش خبر چگنی، گرامی داشت روز روحانیت بهانه ای شد برای اینکه درباره امام جمعه شهرستان چگنی که یک روحانی باهوش؛نخبه؛مردمی؛مطالبه گر و سخنور هستند چند سطری را برای معرفی ایشان به جامعه بنویسم.
در روزگار کنونی که به واسطه فشارهای اقتصادی دشمنان قسم خورده نظام؛مردم در تنگنا هستند واقعآ وظایف روحانیت عمل به شعارها و پردازش ایده های ساختاری؛مدیریتی و نظارتی است تا بتوان در چنبره اژدهای هفت سر دشمنان قرار نگرفت.
حجت الاسلام والمسلمین صمد حافظی بعنوان یک روحانی در جایگاه امام جمعه شهرستان چگنی اصل انتظار مردم از روحانیت که ریشه در تاریخ شیعه دارد را برآورده ساخته است.
نقطه قوت و مجذوب کننده حجت الاسلام والمسلمین حافظی فن بیان؛عبارت پردازی های به موقع و بیان ضعف ها و کاستی های جامعه در خطبه های نماز جمعه است.
سخندانی و سخنوری حاج آقا حافظی بعنوان یک روحانی درباره بیان مسائل و امور جامعه و حل و فصل آنها باعث رضایت عامه مردم شده است.
عدالت خواهی و مردمی بودن حاج آقا حافظی قابل تعمیق و تأمل با شخصیت های شهیدان بهشتی و آیت الله طالقانی است.
خیزش گفتمانی و رویکرد عدالت طلبانه برای حل کاستی های جامعه نشان از دردمندی و آرمان خواهی حجتالاسلام والمسلمین حافظی دارد.
اگر جامعه ی روحانیت می خواهد که برای ملت تصویری ترسیم کند که نقش اصلی آن هم زیستی و در کنار هم بودن مردم و روحانیت باشد باید با تبعیت از گفتمان حجتالاسلام والمسلمین حافظی تعامل و همزیستی همدلانه با تمام مردم را آغاز کرده و زبان گویای دردهای جامعه باشند.
گفتار حجت الاسلام والمسلمین حافظی در جایگاه یک روحانی فرهیخته جریان خاص خودش را دارد و یک گفتمان تمام مدنی در راستای مطالبه گری و همراهی مردم است.
در اوضاع کنونی بسیاری از سخنان در منظر و نگاه مردم کلیشه ای هستند و فقط برای خوشحال کردن آنی و لحظه ای مردم گفته می شوند و از تفکر به دور بوده؛اما پیگیری های مجدانه و پدرانه حجت الاسلام والمسلمین حافظی بعد از بیان مشکلات قابل تحسین و نشان از وجود همنوایی و همصدایی درونی این روحانی مردمی با ادبیات بیانی ایشان دارد.
متاسفانه مشکلات اقتصادی و اجتماعی در جامعه بیش از هر زمان دیگری نمود یافته است که کیان و بنیان خانواده ها را نشانه رفته است و در همین زمان است که باید روحانیت نقش مثبت و انبیاء گونه خود را ایفاء کند.
گفتمان قلبی حاج آقا حافظی این روحانی جوان و خوش ذوق تداعی کننده گفته جان ماکسول است که می گوید برای مدیریت خودتان از فکر خود استفاده کنید اما برای مدیریت دیگران از قلبتان؛رفتار و کنش ایشان نشآت گرفته از قلب وی می باشد.
روحانیت چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب و حتی با شروع جنگ تحمیلی با حضور پررنگ خود و تشویق جوانان به حضور در جبهه های حق علیه باطل نقش مهم و حیاتی در اداره و پیروزی در جنگ داشتند.
همگان به خوبی واقف و آگاهیم که سطحی نگری؛منفی نگری؛موضع گیری های منفعتی و دیگر بیماری های اجتماعی موانعی شده است برای اینکه نتوانیم افراد خدمتگزار واقعی را که دل در گرو خدمت به مردم آنطور که شایسته و بایسته است به جامعه معرفی کنیم.
و اما در پایان باید گفت که هیچ شکی نیست که امروز سم کشنده دشمنان خارجی و داخلی فضای فکری و اندیشه ایی جامعه را به سمت دشمنی و بدگمانی مردم نسبت به روحانیت سوق می دهد.که همین امر مسئولیت بزرگی بر دوش تک تک افراد جامعه گذاشته است و آن این است که باید با معرفی صادقانه و خالصانه شخصیت های مردمی؛علمی و فرهیخته مثل حضرت حجت الاسلام والمسلمین حافظی در لباس روحانیت را به مردم که با عملکرد رفتاری ؛کرداری و گفتاری خود باعث دلگرمی مردم شده است و روحانیت را در صف مقدم رویارویی با مشکلات قرار داده به همگان بشناسیم و با این عمل خود باعث شکست دشمنان و برنامه های مزدورانه آنان گردیم.