• امروز : جمعه, ۸ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 27 February - 2026

جلسه شورای پیشرفت محله شهرستان چگنی با حضور مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد

  • کد خبر : 6592
  • 07 دی 1404 - 21:26
جلسه شورای پیشرفت محله شهرستان چگنی با حضور مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری برگزار شد
جلسه شورای پیشرفت محله شهرستان چگنی با حضور خانم پرویزپور مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری،معاونین ایشان و مدیران شهرستانی در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار خبر چگنی امروز صبح هفتم دیماه، جلسه شورای پیشرفت محله شهرستان چگنی با حضور خانم پرویزپور مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری،معاونین ایشان و مدیران شهرستانی در محل سالن جلسات فرمانداری این شهرستان تشکیل شد.

در این نشست که با محوریت شورای پیشرفت محله و بررسی مسائل و ارتقای سطح اجتماعی و فرهنگی منطقه برگزار شد،حجت الاسلام مومنی امام جمعه و رییس شورای پیشرفت محله شهرستان، دکتر سیف فرماندار شهرستان، سرهنگ احمدی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج و سرهنگ قربانی فرمانده انتظامی شهرستان، همراه با جمعی از مدیران دستگاه های مربوطه و فعالان سازمان های مردم نهاد (سمن‌) شهرستان حضور داشتند.

در ابتدا حجت الاسلام مومنی امام جمعه محترم و رییس شورای پیشرفت محله شهرستان ضمن خوشامدگویی به حاضران، گزارشی از اقدامات انجام شده در چارچوب دستورالعمل‌ شورای پیشرفت محله در شهرستان ارائه کرد.

سپس جناب دکتر سیف فرماندار محترم شهرستان به بیان مهم‌ترین معضلات و آسیب‌های اجتماعی منطقه از جمله طلاق و خودکشی پرداخت و اقدامات انجام شده برای ارائه آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم از طریق سفیران سلامت را تشریح نمود.

در ادامه نشست، سایر اعضا و حاضرین به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در راستای ارتقای سلامت اجتماعی و فرهنگی پرداختند.

خانم پرویزپور، مدیرکل محترم امور اجتماعی و فرهنگی استانداری نیز پس از شنیدن گزارش‌های اقدامات انجام شده در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و مدیریت محله‌محور، و همچنین نظرات حاضرین به ایراد سخن پرداختند؛
ایشان در آغاز با اشاره به «جنگ ۱۲ روزه و پای کار بودن اجتماع مردم و ایستادگی در برابر دشمن»، بر اهمیت همبستگی اجتماعی تأکید کردند.

مدیرکل استانداری با تشکر از مدیریت محله‌محور، ساماندهی پایگاه‌ها و برگزاری جلسات توجیهی با محوریت مساجد توسط حجت الاسلام مومنی، و همچنین تلاش‌های دکتر سیف در زمینه پشتیبانی و همراه کردن ادارات، خواستار شناسایی دقیق نیازمندی‌های محلات شد. ایشان بر لزوم دعوت از خیرین، معتمدین و سازمان‌های مردم نهاد شهرستان برای مشارکت در رفع نیازهای شناسایی شده و کمک به ارتقا و پیشرفت منطقه تأکید کردند.

این جلسه با تبادل نظر گسترده و تعیین راهکارهای مشترک برای حل چالش‌های اجتماعی و فرهنگی شهرستان چگنی به کار خود پایان داد.انتهای خبر /

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=6592

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.