• امروز : شنبه, ۹ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 28 February - 2026

مصرف برق لرستانی ها به مرز هشدار رسید

  • کد خبر : 6128
  • 10 مرداد 1404 - 20:08
مصرف برق لرستانی ها به مرز هشدار رسید
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: مصرف برق لرستان با ثبت ۹۶۷ مگاوات به مرز هشدار رسید

به گزارش پایگاه خبری خبر چگنی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛ مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت:مصرف روزانه برق در استان به ۹۶۷ مگاوات رسید که یک رکورد جدید و زنگ خطری برای تداوم پایداری شبکه برق در استان به شمار می‌رود.

شیرزاد جمشیدی افزود:افزایش دمای بی‌سابقه در لرستان و مصرف بی‌رویه برق در برخی ساعات باعث وارد آمدن فشار شدید به تجهیزات و شبکه‌های برق استان شده است.

وی با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی هوشمندانه و مدیریت وسایل سرمایشی در ساعات اوج مصرف گفت: با توجه به افزایش بار شبکه در برخی نقاط استان ،گرمای شدید، یا فرسودگی بخشی از تجهیزات، احتمال بروز قطعی‌های کوتاه‌مدت و مقطعی وجود دارد.

جمشیدی با بیان اینکه صرفه‌جویی به میزان ۱۵ درصد می‌تواند استان را از خاموشی نجات دهد، افزود:شهروندان دمای کولرهای گازی را روی ۲۵ درجه تنظیم و از استفاده هم‌زمان وسایل برقی پرمصرف در بعدازظهر خودداری کنند.

وی با تاکید بر استفاده از دور کند کولرهای آبی بیان کرد: ادارات هم پس از پایان وقت اداری ملزم به خاموش کردن سیستم‌های سرمایشی و روشنایی هستند.

جمشیدی افزود: همکاران شرکت توزیع نیروی برق لرستان، از مدیریت تا نیروهای عملیاتی، ۲۴ ساعته در آماده‌باش کامل هستند تا در صورت بروز هرگونه اختلال، در سریع‌ترین زمان ممکن مشکل را برطرف کنند.انتهای خبر

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=6128

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.