• امروز : شنبه, ۹ اسفند , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 28 February - 2026

آسیب معادن سنگ در چگنی غیر قابل جبران است

  • کد خبر : 5419
  • 18 بهمن 1403 - 10:31
آسیب معادن سنگ در چگنی غیر قابل جبران است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با انتقاد از فعالیت معادن سنگ در شهرستان چگنی،گفت:مدیران ملزم به پیگیری و نظارت بر فعالیت آنها هستند.

به گزارش خبرچگنی، ذبیح الله خداییان در حاشیه شورای اداری شهرستان چگنی اظهار کرد:معادن سنگ تبدیل به مرکز ایجاد سیلاب شده که باعث از بین رفتن مرغوبیت خاک کشاورزی شده و سال ها طول می کشد تا این خاک به حالت اولیه خود برگردد.

وی اضافه کرد:باید حقوق دولتی معادن در محل فعالیت معادن هزینه و مصرف شود اما متأسفانه بعد از سال ها هنوز حقوق دولتی پرداختی توسط معادن به شهرستان چگنی اختصاص نیافته است.

خداییان ادامه داد:نمی شود تمام آسیب های حاصل از فعالیت معادن سنگ مختص این شهرستان باشد اما تلاشی برای جبران آن صورت نگیرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور توضیح داد:فعالیت معادن سنگ به این شکل نه تنها سودی ندارد بلکه تمامی خسارت است و مدیران ملزم به پیگیری و نظارت بر فعالیت آنها هستند.

خداییان تصریح کرد:تریلی های حمل سنگ تمام جاده ها و زیرساخت ها در شهرستان چگنی را نابوده کرده اند و دولت توان بازسازی آنها را ندارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد:ادارات باید به صورت کامل و تمام اختیارات قانونی در شهرستان مستقر شوند و استقرار نمایندگی مورد قبول نیست.

خداییان تآکید کرد:نمی شود برای ادارات چگنی پست تعریف شود اما نیروی انسانی مورد نیاز در آن حضور نداشته باشد و در محلی دیگر خدمت کنند‌.

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=5419

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.