به گزارش خبرچگنی،سرهنگ مسلم مویدی در جمع خبرنگاران اظهار داشت:یک مورد تغییر کاربری غیرمجاز در روستای “محمد خان” شهرستان چگنی تخریب و اراضی کشاورزی به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود:با این اقدام اراضی کشاورزی که با دیوارکشی ،تفکیک اراضی، دستخوش تغییر کاربری شده بود،رفع تصرف شد.
مویدی گفت:این عملیات پس از اخذ دستور دادستان با هماهنگی، نیروی انتظامی،مدیریت جهادکشاورزی و اداره امور اراضی شهرستان چگنی بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی انجام شده است.
فرمانده یگان حفاظت امور اراضی لرستان با اشاره به اینکه با هماهنگیهای صورت گرفته برای صیانت از اراضی کشاورزی و تخریب ساختوسازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان چگنی تداوم مییابد، تصریح کرد: پایش اراضی کشاورزی به صورت شبانه روزی، مخصوصا در ایام تعطیلات نیز ادامه دارد.
وی از تمام کشاورزان شهرستان چگنی که قصد اجرای طرح یا احداث بنا در اراضی زراعی و باغی خود را دارند، تقاضا کرد تا قبل از هر گونه تفکیک، تغییر کاربری، خرید و فروش اراضی، برای اطلاع از روند قانونی به اداره امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
انتهای پیام/