تاریخ : پنج شنبه, ۳ فروردین , ۱۴۰۲ 2 رمضان 1444 Thursday, 23 March , 2023

اخبار ویژه

4

برگزاری یادواره شهدا، از گام‌های بزرگ در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است

  • کد خبر : 1651
  • 08 خرداد 1401 - 16:11
برگزاری یادواره شهدا، از گام‌های بزرگ در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت است
فرماندار چگنی گفت: یکی از گام های بزرگ در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در دو سال گذشته برگزاری همین یادواره‌ها است.


به گزارش خبرچگنی، افشین بازگیر امروز در یادواره شهدای شهرستان چگنی ضمن تسلیت به مناسبت حادثه دلخراش ساختمان متروپل آبادان گفت: این محفل یادواره ۱۳۸ شهید خانواده شهدای چگنی پیشوازی برای کنگره ۶ هزار و ۵۴۴ شهید لرستان است

وی با بیان اینکه نیت همه ما ادای دین به ساحت مقدس شهدا است بیان کرد:  به تعبیر مقام معظم رهبری فضیلت زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست،  چرا که شهدا  در تمام زندگی ما الگو بوده و معنا‌بخش و امیدآفرین بوده‌اند.

فرماندار چگنی تصریح کرد:  امیدوارم اقدام این عزیزان در برگزاری یادواره شهدا در راستای دِینی که به شهدا داریم پا جای پای شهدا بگذاریم و در عمل اثبات کنیم رهسپاریم با ولایت تا شهادت.

وی گفت: یکی از گام های بزرگ در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در  دو سال گذشته برگزاری همین یادواره‌ها است.

بازگیر ببان کرد: برگزاری جلسات تخصصی متعدد در کارگروه‌ها و بررسی مسائل مختلفی،  دیدار و تجلیل از همه خانواده شهدای شهرستان، ساخت آلمان شهدا در تپه شهدای چگنی، مزین کردن خیابان ها و کوچه های شهرهای سراب دوره و ویسیان و … به نام شهدا، چاپ کتاب  شهدا، چاپ عکس ۱۳۸ شهید بر روی شاسی، برگزاری بیش از ۱۰۰ یادواره و ابروی محله در سال گذشته از دیگر برنامه‌های انجام شده است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=1651

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.