تاریخ : پنج شنبه, ۳ فروردین , ۱۴۰۲ 2 رمضان 1444 Thursday, 23 March , 2023

اخبار ویژه

6
امام جمعه چگنی:

درخشیدن سپاه پاسداران در تمامی عرصه ها/خانواده های معظم شهدا ولی نعمتان واقعی هستند.

  • کد خبر : 1384
  • 20 اسفند 1400 - 20:37
درخشیدن سپاه پاسداران در تمامی عرصه ها/خانواده های معظم شهدا ولی نعمتان واقعی هستند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حافظی امام جمعه شهرستان چگنی در خطبه دوم نماز جمعه این هفته ضمن تبریک ولادت های این ایام و هفته‌ گرامیداشت یاد شهدا گفت:ما هر چه داریم از شهدا داریم‌ و لازم است یاد تمام شهدایی را که از دل اروند تا ارتفاعات کردستان در زیر پرچم امام حسین علیه السلام در خون خود دست و پا زدند‌؛شهدایی که رد پای شهدای عاشورا را گرفتند و آمدند تا به دشت های کربلای ایران شلمچه رسیدند را گرامی می داریم.

امام جمعه چگنی با بیان اینکه راه شهیدان می بایست الگوی تمام‌ مدیران و هر کسی که افتخار نوکری مردم نصیبش شده است قرار بگیرد افزود:باید هر لحظه لحظه به یاد شهدایی باشیم که فرسنگ ها دورتر از مرزهای ایران اسلامی مظلومانه خونشان ریخته شد تا تهدید از خاک و مرز ایران عزیز را دور کنند.

حافظی در فرازی دیگر از خطبه ها با یاد کردن از شهدای پرنام ولی گمنام گریزی به رشادت های سبزپوشان سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و وزارت اطلاعات زدند و گفت:شهدای سازمان اطلاعات سپاه و سربازان گمنام وزارت اطلاعات در اقصی نقاط جهان بخاطر امنیت ایران عزیز جان خود را از دست می دهند و با فدا کردن و‌ ریختن خون گرانبهای خود امنیت کشور را تضمین می کنند.

وی با خاطر نشان کردن این نکته که. اگر شهدا به معبر مین برمی خوردند یا راه را باز می کردند و یا راهی جدید می ساختند یادآور شدند:تمام کسانی که افتخار نوکری و خدمتگزاری مردم را دارند با پیروی از شهدا برای خروج و حل مشکلات یا راهی پیدا کنند و یا راهی بسازند و تحت هیچ شرایطی مایوس نشوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حافظی در ادامه ضمن تبریک ولادت حضرت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار در وصف این جان بر کفان گفتند:برای تبیین و روشنگری در باب این نهاد مقدس که برخی از تفکرات بعد پایان جنگ درصدد جمع کردن آن بودند خطبه ها باید گفت تا رسالت این نهاد مقدس برای همگان آشکار گردد.

امام جمعه چگنی با بیان اینکه رسالت سپاه پاسداران تازه آغاز شده است اضافه کردند:سپاه پاسداران علاوه در تآمین امنیت در تمام حوزه ها برگ ذرین و کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حافظی در پایان ضمن تبریک ولادت حضرت علی اکبر (ع)و روز جوان و تشکر ویژه از کارکنان تیپ ۲۸۴ نیروی زمینی ارتش مستقر در شهرستان افزود: سپاه پاسداران و ارتش دو نیروی نظامی انقلابی و ولایی هستند که در طول عمر نظام اسلامی با همکاری تمامی نیروهای امنیتی باعث حفظ امنیت و آرامش ایران اسلامی شده اند.

۱۴۰۰/۱۲/۲۰

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://khabarchegeni.ir/?p=1384
  • منبع : پایگاه خبرگزاری خبر چگنی

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.