به گزارش خبر چگنی،سال ۹۸سیلاب گسترده در بسیاری از مناطق لرستان موجب تخریب زیرساخت، ابنیه و راههای دسترسی و از بین رفتن بخشهای مختلف کشاورزی شد.
آبگرفتگی معابر و خیابان ها در تمامی شهرهای استان، بسته شدن راه ارتباطی برخی مناطق و مهمتر از همه تخریب برخی جاده ها و پل ها اتفاق افتاد.
بیش از دو سال از این اتفاق میگذرد اما هنوز برخی راههای ارتباطی و پل ها در شهرستان چگنی بازسازی نشده است.
از جمله مهمترین بخشهای شهرستان چگنی که در سیل سال ۹۸ آسیب دیده بخش شاهیوند بوده است.
پلهای شاهیوند اکثرا در سال ۹۸ بعد از سیل ترمیم نشدند ،حتی زیرساختها رو به افول هستند.
روستاهایی مثل هفت چشمه ،طالقان ، جادههای صعب العبوری مثل ولدکش و پیری کنان راه ارتباطی ندارند و پلهایشان خراب است که با هر بارندگی تخریب میشوند.
یکی از اهالی روستاهای بخش شاهیوند گفت: روستای ما با جاده اصلی کیلومترها فاصله دارد و راه دسترسی به شهر چم پلک ،مرکز شاهیوند بیشتر مسیرش خاکی و نامناسب اسات.
وی بیان کرد: گاها برای مراجعه به دکتر باید با حیوان به کوهدشت برویم و در مسیر جادهها خطرناک هستند.
این فرد بیان کرد: انتظار داریم مسئولین به جادههای این مناطق محروم شاهیوند رسیدگی کنند.
بازسازی پل های تخریبی حاصل از سیل سال ۹۸ نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است

محسن لطیفی در گفت و گو با خبر چگنی در رابطه با خسارات سیل ویرانگر بهار سال ۹۸گفت: خسارات به ابنیه؛زیر ساخت های جاده ای و پل های مواصلاتی چگنی بیش از حد تصور بود به گونه ای که بسیاری از پل های روستایی چگنی بصورت صددرصد تخریب گردیده و نابود شدند.
وی ادامه داد:به لطف خداوند متعال و کمک دیگر خدمتگزاران مستقر در شهرستان اداره راهداری توانست پل های تخریبی روستاهای تل و مینه؛برکه؛دلبر سادات؛زمزم؛رفتخان؛پل شهرک دام؛ژریژبان؛روستای سبزوار؛حیات الغیب را که در سیل سال ۱۳۹۸ تخریب شده بودند را دوباره بازسازی؛ احداث و تحویل مردم شریف روستاهای نامبرده شود که مابقی پل ها نیز منتظر تخصیص اعتبارات لازم است.
تا کنون بیش از ۳۰ میلیاردتومان صرف احداث و بازسازی پلها شده است
وی خاطر نشان کرد:هزینه صرف شده برای احداث و بازسازی پل های تخریبی چیزی نزدیک به ۳۰ میلیارد تومان است.
وی اظهار داشت: عملیات پاکسازی محورهای روستایی از برنامه های اصلی این اداره بوده و به همان اندازه که راه روستایی در شهرستان وجود دارد پاکسازی نیز صورت گرفته است.

لطیفی در پایان خاطرنشان کرد:امید است با توجه به اینکه تراکم جمعیتی چگنی بیشتر روستایی می باشد و راه ها نقش بسزایی در جلوگیری از مهاجرت اهالی و بهبود اقتصاد خانوار دارند نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و استاندار نگاه ویژه ای از لحاظ تخصیص بودجه به شهرستان چگنی داشته باشند.
انتهای پیام/