حجت الاسلام مصطفی تیموری مولف و پژوهشگر دینی در گفتگو با خبر چگنی گفت: صدور بیانیه گام دوم از سوی مقام معظم رهبری، نشان دهنده آغاز عصر جدیدی از حیات انقلاب اسلامی و ترسیم چشم انداز برای آینده آن در قالب یک منشور مهم برای نسلهای جدید است.
وی گفت: زیربنای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب وجود نیروی انسانی در تراز اخلاقیات معنوی است که در این بیانیه معنویت این چنین بیان میشود: معنویّت به معنی برجسته کردن ارزشهای معنوی از قبیل: اخلاص، ایثار، توکل، ایمان در خود و در جامعه است و اخلاق به معنی رعایت فضیلتهایی همچون ؛ خیرخواهی، گذشت، کمک به نیازمند، راستگویی، شجاعت، تواضع، اعتمادبهنفس و دیگر خلقیّات نیکو است.
این پژوهشگر دینی افزود: معنویت و اخلاق، جهتدهنده همه حرکتها و فعالیت های فردی و اجتماعی و نیاز اصلی جامعه است؛ بودن آنها، محیط زندگی را حتی با کمبودهای مادی، بهشت میسازد و نبودن آن حتی با برخورداری مادی، جهنم میآفریند.
وی بیان کرد: تک واژه های اخلاقی که در بیانیه گام دوم اشاره شده در سیره عملی سردار دل ها قابل استخراج و مشاهده است.
وی خاطر نشان کرد: سردار دلها مصداق بارز معنویت در بیانیه گام دوم انقلاب است و بررسی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی این شهید والا مقام یک سیر صعودی و معنوی دارد که خودسازی و اخلاق مداری سرآغاز مسیر و رسیدن به شجاعت ،جهاد در راه خدا و شهادت نقطه اوج آن است.
تیموری با اشاره به الگوی عملی سپهبد شهید سلیمانی برای مردم و مسئولین گفت: سیره عملی و رفتاری شهید یک مکتب مدیریتی نوینی است که در آن فرماندهی عملیات یک انسان کامل است اما در عین حال خود را سرباز وطن و ولایت می داند.
استاد حوزه و دانشگاه بهره گیری و سبک زندگی و مدیریتی فرمانده محور مقاومت برای مدیران و برنامه ریزان کشور را یک ضرورت دانست و افزود:مهمترین شاخص های سبک زندگی دینی و اجتماعی شهید سلیمانی ولایتمداری،مناعت طبع، گمنامی، پرهیز از تبلیغات و بزرگنمایی خویش، احترام به والدین و ایثار برای همرزمان است.
وی بیان کرد: رسیدگی به افراد ناتوان، دغدغه مشکلات مردم، تکریم فرزندان شهدا، خستگی ناپذیر، تدبیر برای بحران ها و فرصت سازی، اهل راز و نیاز و عبادت، پرهیز از دروغ، دقت بالا در تصمیم گیری، حضور در خط مقدم ونوک حمله، مدیریت انقلابی و جهادی چهره ای جهانی از سردار ترسیم کرده که ثمره ای از تمدن نوین اسلامی است.
انتهای پیام/